Forhandler af alkolåse

Til privat og erhverv

Vi tilbyder alkolåse til både privat og erhverv. Med en alkolås monteret i køretøjet kan du deltage i alkolåsordningen eller styrke virksomhedens CSR politik.

Hvert år bliver cirka 6.000 personer sigtet for spirituskørsel på de danske veje. Flere mænd end kvinder siger, at de har kørt bil, selvom de var i tvivl om, hvorvidt de havde drukket mere alkohol end det tilladte.

Hos Jawin Safe Trip har vi en klar mission. Vi ønsker at flere skal have monteret en alkolås i deres køretøj – dette gælder både private og erhverv.

Internationale erfaringer viser, at en alkolås både er præventiv og kan virke som en gulerod. En alkolås er altså en sikkerhedsforanstaltning både i forhold til bilisten selv og for andre trafikanter – uanset om den bruges forebyggende eller i forbindelse med alkolåsordningen.

Jawin Safe Trip hjælper dig

  • Rådgivning i processen
  • Montering via samarbejdspartner
  • 24/7 support

Få en alkolås monteret

Vi er forhandler af den anerkendte og intelligente Smart Start alkolås. Kontakt os for at høre nærmere.

Gå til vejledning for alkolåsordning

Har du fået en dom for

Spirituskørsel

Hvis en domstol frakender dig retten til at køre bil som følge af spirituskørsel, så kan du være omfattet af alkolåsordningen.

Hvis du opfylder en række betingelser, kan du få lov til at beholde dit kørekort, selvom du er frakendt retten til at køre bil. Du kan læse om, hvad en alkolås er, hvordan den fungerer, hvordan du ansøger om at komme med i alkolåsordningen, vilkår og meget mere.

Gå til vejledning for alkolåsordning

VI LEVERER

Alkolåse til virksomheder

Flere virksomheder bliver mødt med et krav om øget sikkerhed. En alkolås monteret i virksomhedens køretøj kan gøre en forskel.

Vi har et fælles ansvar for at øge sikkerheden på de danske veje. Flere transportvirksomheder går til kamp mod spirituskørsel og får monteret alkolåse i deres køretøjer.

En alkolås monteret i virksomhedens køretøjer styrker virksomhedens image og viser social ansvarlighed. Hos Jawin Safe Trip samarbejder vi med en række transportvirksomheder, som ønsker at være ‘first-mover’ og går forrest som et godt eksempel.

Flere transportvirksomheder har i dag fået øjenene op for de mange fordele en alkolås giver. Uanset om I fragter fødevarer eller farligt gods, så kan en alkolås monteret i køretøjet gøre en forskel.

Er du interesseret i at høre mere om alkolåse for virksomheder? Kontakt os i dag for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Læs om alkolåse til erhverv

Fordele ved en alkolås fra Smart Start

Jan fortæller

Hør indehaver af Jawin Safe Trip fortælle om fordelene ved en Smart Start alkolås

Hør indehaver Jan Winum Povlsen fortælle om de mange fordele ved en alkolås monteret i køretøjet.

En alkolås hjælpe mig videre

… jeg kunne få lov til at beholde mit job,
og min frihed”

Josh

En hverdag uden alkohol i blodet

… men jeg har stadig en alkolås monteret,
bare for en sikkerhedsskyld”

Josh

EN ALKOLÅS GIVER DIG

Hverdagen tilbage

En alkolås kan være med til at give dig hverdagen tilbage. Du kan beholde dit kørekort, bevægelsesfrihed og måske dit arbejde

For mange vil et mistet kørekort betyde en omvæltning af hverdagen som man kender den. Du har måske et godt arbejde, hvor du er afhængig af dit kørekort og det er her en alkolås især kan være med til at gøre en forskel.

I dag findes der både en frivillig og en obligatorisk alkolåsordning. Hvilken af de to ordninger du kan være omfattet af, afhænger af, hvor høj din promille var, da du kørte spirituskørsel – og om du tidligere har været dømt for spirituskørsel.

Hos Jawin Safe Trip hjælper vi dig hele vejen – lige fra dom til du har fået monteret en alkolås i din bil.

Gå til vejledning for alkolåsordning

Der er mange fordele

Ved en alkolås fra Smart Start

Ved alkolås forhandler vi Smartstarts Alkolås fordi det giver dig fordelene af

Hurtigste alkolås

Vi leverer markedets hurtigste alkolås. Vores state-of-the-art brændselscelle teknologi betyder, at du ikke vil opleve “falsk positiv” målinger.

Høj kvalitet

Vores alkolås er udformet til at passe komfortabelt i din hånd, samtidig med at den viser enkle og nøjagtige resultater, som er nemme at læse.

Landsdækkende

Vores servicepartnere kender SmartStarts produkter og er nøje udvalgt, så de kan give den rette vejledning og support 24/7 i hele landet.

nysgerrig

Få de seneste
nyheder og tilbud

Skriv dig på alkolås.dk nyhedsliste og bliv opdateret om tilbud og aktuelle ændringer.

Skriv dig op til

Vores nyheder