En alkolås giver mange fordele

Styrk virksomhedens brand og CSR politik

Hos Jawin Safe Trip kan vi sammensætte en attraktiv erhvervsaftale, der matcher dine behov og ønsker.

Når du laver en erhvervsaftale med os, så sørger vi for alt det praktiske – herunder installation og service aftale. 

Vi har den kvalitet der kræves for at være under Færdselsstyrelsens alkolåsordning. Vi er godkendt leverandør af alkolåse til den nationale alkolåsordning.

En serviceaftale inkluderer bl.a. løbende kalibrering og giver jer en driftsikker løsning med lave omkostninger. Samtidig får virksomhedens ansatte adgang til vores hotline, der har åbent i døgndrift.

Ved installation af Smart Start kan man vælge at sætte promillegrænsen lavere, hvis man ønsker det – dette er eksempelvis praktisk for firmaer med nul-alkohol politik. Samtidig kan man vælge, om der skal pustes igen under turen, eller om det udelukkende skal være ved start af køretøjet.

 

 

Jawin Safe Trip hjælper dig

  • Rådgivning i processen
  • Montering via samarbejdspartner
  • 24/7 support

Få en erhvervsaftale

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en leje- eller købsaftale på alkolåse til virksomhedens flåde?

Ring på 7089 0010

Fordele ved en alkolås fra Smart Start

Direktør for Dantra fortæller

Hør Marc Arenfeldt fortælle om alkolåse i deres køretøjer

 

Hvis en medarbejder har et alkoholproblem, kan det blive til et problem for virksomheden. Det kan ofte betale sig at hjælpe og montere en alkolås i det køretøj, som medarbejderen anvender. Det skal gøres som virksomhedens hjælp til den ansatte. Med en alkolås i firmaets bil fritages virksomheden for juridisk ansvar, hvis medarbejderen kører galt med alkohol i blodet.
Alkolåsen kan indstilles til at afkræve flere analyser i løbet af dagen, og grænsen for alkoholpromillen kan indstilles efter aftale. Alkolåsen lagrer data, og disse kan udlæses og analyseres.

Sådan fungerer

En Alkolås fra Smart Start

Hos Jawin Safe Trip er vi landsdækkende forhandler af de populære alkolåse fra Smart Start.

Smart Start alkolåse kan screene for alkohol ved at der blæses i alkolåsen, som er fastmonteret i køretøjet og tilknyttet startsystemmet. Et køretøj med en fastmonteret alkolås kan først starte, efter der er blæst, og der i udåndningsluften er en promille, som er mindre end det, alkolåsen er indstillet til.

En alkolås er en effektiv måde at sætte en stopper for spirituskørsel. Alkolåsen kan bruges i alle køretøjer eller maskiner med en tænding. Når alkolåsen er installeret, er den sluttet til startsystemet, og dermed kan køretøjet først startes, når føreren har blæst i alkolåsen. Hvis førerens alkoholpromille er over det tilladte, kan køretøjet ikke startes.

Ring på 7089 0010

Fordele ved en alkolås fra Smart Start

Mona fortæller

Hør In Entreprise fortælle om fordelene ved en Smart Start alkolås

 

Styrk virksomheden image, eller beskyt virksomhedens image.

 

Bliv klar til leverandørkrav fra kommende kunder. Med en alkolås løsning kan du og din virksomhed blive klar til fremtiden. I fremtiden vil montering af alkolåse i danske biler blive mere almindeligt. Flere krav fra leverandører og samarbejdspartnere kan for transport- og servicefirmaer blive, at der bl.a. monteres alkolåse i de køretøjer, man anvender til at at udføre opgaver for kunderne.

 

Større virksomheder som bl.a. Arriva og Carslberg ønsker at signalere, at de har fokus på sikkerhed. Men også mindre virksomheder, bl.a. håndværkervirksomheder installerer alkolåse for at fortælle deres kunder og samarbejdspartnere, at der ikke indtages alkohol i arbejdstiden.

 

Som leverandør af alkolåse kan vi i samarbejde med din virksomhed højne sikkerheden, styrke jeres image og skabe en tryg hverdag.

Vi leverer

Alkolåse til virksomheder

Flere virksomheder bliver mødt med et krav om øget sikkerhed. En alkolås monteret i virksomhedens køretøj kan gøre en forskel.

Vi har et fælles ansvar for at øge sikkerheden på de danske veje. Flere transportvirksomheder går til kamp mod spirituskørsel og få monteret alkolåse i deres køretøjer.

En alkolås monteret i virksomhedens køretøjer styrker virksomhedens image og viser social ansvarlighed. Hos Jawin Safe Trip samarbejder vi med en række transportvirksomheder, som ønsker at være ‘firstmover’ og går forrest som et godt eksempel.

Flere transportvirksomheder har i dag fået øjenene op for de mange fordele en alkolås giver. Uanset om I fragter fødevarer eller farligt gods, så kan en alkolås monteret i køretøjet gøre en forskel.

Er du interesseret i at høre mere om alkolåse for virksomheder? Kontakt os i dag for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Ring på 7089 0010

Der er mange fordele

Ved en alkolås fra Smart Start

Ved alkolås forhandler vi Smartstarts Alkolås fordi det giver dig fordelene af

Hurtigste alkolås

Vi leverer markedets hurtigste alkolås. Vores state-of-the-art brændselscelle teknologi betyder, at du ikke vil opleve falske målinger positiv.

Høj kvalitet

Vores alkolås er udformet til at passe komfortabelt i din hånd, samtidig med at den viser enkle og nøjagtige resultater, som er nemme at læse.

Landsdækkende

Vores servicepartnere kender SmartStarts produkter og er nøje udvalgt, så de kan give den rette vejledning og support 24 7 i hele landet.

nysgerrig

Få de seneste
nyheder og tilbud

Skriv dig på alkolås.dk nyhedsliste og bliv opdateret om tilbud og aktuelle ændringer.

Skriv dig op til

Vores nyheder