Forhandler af alkometer

Til privat og erhverv

Alle alkometre skal kalibreres eller kontrolleres mindst én gang årligt.

Med et alkometer kan du måle din alkoholpromille som en sikker test, før du skal køre fra en festligbegivenhed. Alkometre kan også bruges til at sikre, at der ikke er alkoholpåvirkede på arbejdspladsen, i foreninger eller lignende.

Et alkometer har ikke, som en alkolås, indflydelse på, om bilen kan starte eller ej. Men giver dig information om din blodalkoholprocent, så du selv kan se, om du er i stand til at køre bil.

Jawin Safe Trip hjælper dig

  • Rådgivning i processen
  • Montering via samarbejdspartner
  • 24/7 support

Få en alkolås monteret

Vi er forhandler af den anerkendte og intelligente Smart Start alkolås. Kontakt os for at høre nærmere.

Gå til vejledning for alkolåsordning

Avanceret sensorteknologi

Køb et alkometer i dag

AlcoTrue Serien er professionelle alkometre, som selvfølgelig benytter brændselscelle-teknologien.

AlcoTrue er udviklet og produceret i Tyskland og benyttes af virksomheder, foreninger, klubber samt private til kontrol af promillen hos personer. Når du har trykket på start, er AlcoTrue alkometret klar til brug på få sekunder. Et stort display viser resultatet. De 10 seneste resultater lagres i en hukommelse.

AlcoTrue er bedst i test afprøvet af laboratoriet MHF i Sverige. den viser stor nøjagtighed og opfylder naturligvis alle CE-mærkninger. Produktet opfylder alle vores strenge kvalitetskrav.

Besøg vores shop

Godt at vide

Om alkometer

Der findes forskellige typer alkometre: Brændselscelle, halvledercelle og infrarød. Infrarød måling bruges i politiets bevisførelse og er en dyr måler, der koster omkring 70.000.

I professionelle målere – eksempelvis dem, politiet bruger ved kontroller, samt vores Triplog AlcoTrue ® – benyttes brændselscelle-målere. Derudover findes der et bredt udvalg af halvledercelle-målere, som er almindeligt udbredt verden over. Målerne kan indstilles til en acceptabel grænse, og i mange lande kan det købes på tankstationer eller via postordre. For at være sikker på, at alkometret viser den korrekte blodalkoholprocent, skal prøven tages af luften, der kommer fra alveolerne nederst i lungerne. Det er her, arterierne møder luftvejene i lungerne, og disse viser, hvilken promille testpersonen har.

Hvis måleren bruges på 0,7 liter luft eller mindre, afspejler prøven blot den luft, personen ånder ind. En måler, der tager prøven efter 1,2 liter luft, afspejler alkoholkoncentrationen i blodet.

Læs om alkolåse til erhverv

Fordele ved Smart Start

Jan fortæller

Hør indehaver af Jawin Safe Trip fortælle om virksomheden

Hør indehaver Jan Winum Povlsen fortælle om Jawin Safe Trip

En alkolås hjælpe mig videre

… jeg kunne få lov til at beholde mit job,
og min frihed”

Josh

En hverdag uden alkohol i blodet

… men jeg har stadig en alkolås monteret,
bare for en sikkerhedsskyld”

Josh

MERE INFORMATION

Om alkometer

Et alkometer kan bruges forebyggende til at forhindre promillekørsel

Gennem et utal af blæsetests er man kommet frem til, at der er stor forskel på, hvor meget folk puster – alt fra et par deciliter og op til 3 liter. Desværre er der en del alkometre, der accepterer en lav blæsevolume, selvom der i produktets instruktioner står, at man skal blæse længe og meget.

Derfor tester forbundet alkometrene og stiller høje krav til alkometrenes accept af volume for at sikre retvisende resultater. Derfor er prøven først retvisende ved mere end 0,7 liter.

Kalibrering af alkometer

Alle alkometre skal kalibreres. Brændselscelle-baserede alkometre, som ikke bruges regelmæssigt  og dermed udsættes for alkohol, bliver langsomme, og de skal derfor kalibreres eller kontrolleres mindst én gang årligt.

Halvledercelle-målere, som ikke anvendes jævnligt, får oxid på cellen og bliver dermed mindre følsomme over for alkohol. Selv faktorer som hvordan alkometret opbevares, spiller ind. Udsættes et alkometer for høj varme, kulde eller luftfugtighed, kan det påvirke og ændre målerens værdier.

Køb alkometer online

Der er mange fordele

Ved en alkolås fra Smart Start

Ved alkolås forhandler vi Smartstarts Alkolås fordi det giver dig fordelene af

Hurtigste alkolås

Vi leverer markedets hurtigste alkolås. Vores state-of-the-art brændselscelle teknologi betyder, at du ikke vil opleve falske målinger positiv.

Høj kvalitet

Vores alkolås er udformet til at passe komfortabelt i din hånd, samtidig med at den viser enkle og nøjagtige resultater, som er nemme at læse.

Landsdækkende

Vores servicepartnere kender SmartStarts produkter og er nøje udvalgt, så de kan give den rette vejledning og support 24 7 i hele landet.

nysgerrig

Få de seneste
nyheder og tilbud

Skriv dig på alkolås.dk nyhedsliste og bliv opdateret om tilbud og aktuelle ændringer.

Skriv dig op til

Vores nyheder