Læs mere om

Alkolås til private

Alkolåsen kan bruges i alle køretøjer eller maskiner med en tænding. Når alkolåsen er installeret, er den sluttet til startsystemet, og dermed kan køretøjet først startes, når føreren har blæst i alkolåsen

Vi er specialister i alkolås-løsninger til privat og erhverv. Vores produkt er troværdigt og anerkendt og anvendes med godkendelse fra Trafikstyrelsen og Rigspolitiet til alkolåsordningen.

Vi hjælper med den rigtige løsning til den rigtige pris. Smart Start alkolås er et omkostningsbevidst alternativ til mistet førerret og uheld.

Smart Start gør, at du kan fortsætte med at arbejde, betale dine udgifter og bevare dit kørekort. Forbliv produktiv og hold dig i gang med Smart Start alkolås.

Vi er førende på markedet.

  • Markedets hurtigste alkolås
  • Landsdækkende service
  • Support døgnet rundt
  • Køb eller leje
  • Fleksible løsninger
  • Hurtig levering

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med en alkolås fra Smart Start. Kontakt os i dag for at høre nærmere.

Gå til vejledning for alkolåsordning

Hvad er en

alkolås?

En alkolås er en enhed, der kræver, at føreren af et køretøj blæser i et mundstykke inden køretøjet kan startes

Er alkoholkoncentration større end den programmerede værdi, forhindrer alkolåsen, at køretøjet kan startes. En alkolås er placeret tæt ved førersædet og er forbundet med køretøjets tændingssystem.

Har du en dom for spirituskørsel, kan du ansøge om at komme med i alkolåsordningen, som kræver godkendelse fra myndighederne.

Gå til vejledning for alkolåsordning

Smart Start

Alkolås

Vi er forhandler af de anerkendte alkolåse fra Smart Start. Vi tilbyder landsdækkende service hos en af vores tætte samarbejdspartnere.

En alkolås starter op sammen med bilens tænding. Efter et pust i mundstykket analyseres udåndingsluften, og hvis alkoholpromillen er lavere end det tilladte, starter køretøjet.

Ved installation af Smart Start kan man vælge at sætte promillegrænsen lavere, hvis man ønsker det – dette er eksempelvis praktisk for firmaer med nul-alkohol politik. Samtidig kan man vælge, om der skal pustes igen under turen, eller om det udelukkende skal være ved start af køretøjet.

Gå til vejledning for alkolåsordning

Hør Karen fortælle om hendes

Erfaringer med en alkolås fra Smart Start

Karen fik en dom for spirituskørsel. Efterfølgende kom hun med i alkolåsordningen og kunne få sit kørekort igen. Hør hendes historie herunder.

Hør Karen fortælle hans historie og erfaringer med en Smart Start Alkolås fra Jawin Safe Trip.

Vi tilbyder

Service i hele Danmark

Hos Jawin Safe Trip har vi et landsdækkende netværk af autoriserede servicepartnere.

Alle vores partnere er uddannede og autoriserede af Jawin Safe Trip ApS til at montere alkolåse efter gældende lovgivning. Vores servicepartnere kan både installere og kalibrere alkolåse fra Smart Start.

Når du har fået godkendt din ansøgning om at komme med i alkolåsordningen, kan du kontakte en servicepartner og bestille tid til montering af din nye alkolås.

Gå til vejledning for alkolåsordning

Der er mange fordele

Ved en alkolås fra Smart Start

Ved alkolås forhandler vi Smartstarts Alkolås fordi det giver dig fordelene af

Hurtigste alkolås

Vi leverer markedets hurtigste alkolås. Vores state-of-the-art brændselscelle teknologi betyder, at du ikke vil opleve falske målinger positiv.

Høj kvalitet

Vores alkolås er udformet til at passe komfortabelt i din hånd, samtidig med at den viser enkle og nøjagtige resultater, som er nemme at læse.

Landsdækkende

Vores servicepartnere kender SmartStarts produkter og er nøje udvalgt, så de kan give den rette vejledning og support 24 7 i hele landet.

nysgerrig

Få de seneste
nyheder og tilbud

Skriv dig på alkolås.dk nyhedsliste og bliv opdateret om tilbud og aktuelle ændringer.

Skriv dig op til

Vores nyheder