fbpx

Kortere ventetid på godkendelse til alkolåsordningen i 2019

By 13/02/2019 Alkolås
ventetid godkendelse alkolaas

For rigtige mange har ventetiderne for at komme med i alkolåsordningen været meget lang i 2018. Rigtig lang. Nogle har i 2018 ventet mellem 6 og 8 måneder – og den gennemsnitlige ventetid har været 5 måneder. Politiets Administrative Center lover overfor DR, at ventertiderne kommer ned i 2019.

En af dem, der har mærket det på egen krop er Michael Ladefoged, der måtte vente fem en halv måned på at blive godkendt til alkolåsordningen. Det fik konsekvenser, da Michael i den periode havde en læreplads på Hyrup Kro ved Vejle, 23 kilometer fra sit hjem. En tur han i starten tog på cykel, indtil han til sidste måtte kaste håndklædet i ringen og stoppe sin uddannelse som kok.

– Jeg synes, der har været alt for lang ventetid. Jeg synes ikke, at der burde gå over fem måneder for at tage stilling til, om man kan få en alkolås, siger Michael Ladefoged til DR P4 Syd.

Chef for Politiets Administrative Center, Karin Jønler, erkender da også, at sagsbehandlingstiden i 2018 har været for lang.

– Der har helt klart været en sagsbehandlingstid, der ikke har været tilfredsstillende. Ophobningen af sager skyldes primært, at man på et tidspunkt er kommet bagud. Så i løbet af 2018 vil jeg godt tro, at nogle borgere har følt, at der har været en for lang sagsbehandlingstid, siger Karin Jønler til DR P4 Syd.

Hun forventer, at ventetiden vil blive kortere i 2019 og oplyser samtidig, at den aktuelle sagsbehandlingstid nu er nedbragt til tre og en halv måned og at den skal endnu længere ned.

Du kan høre hele sagen på DR P4 Syd her.

Indslaget starter ved 44 minutter inde i programmet og vores syn på sagen ligger 2 timer og 26 minutter inde i programmet.

Læs hele sagen på DR.dk her

(Modelfoto)

Leave a Reply

Many of them are usually almost impossible to distinguish inside rolex replica the genuine types.
But because you are able to explain to inside the photographs previously mentioned, their regarding hand reputation and sophistication and also the Breitling regarding Bentley Barnato Sporting features each of them! This observe seems amazing round the wrist together with it can be enourmous dimensions nevertheless retains a group of fake franck muller elegance hardly ever linked with hand lamps with the dimension like the Bentley Barnato Racing that's generally a smaller amount course, far more jewelry/sporty. Inside the scenario can be undetectable the Europe Valjoux 7750 programmed movements, embellished with Twenty-six treasures.