fbpx

Smart Start alkolås giver tryghed

By 06/09/2017 januar 14th, 2019 Alkolås, Erfaringer
Alkolåsordning - alkolås ordning

En af vore brugere af Smart Start alkolås har brugt den i en periode, hvor han havde mistet kørekortet som følge af spirituskørsel. Han bruger sin bil i det daglige arbejde, og derfor var han meget glad for at kunne få installeret en alkolås, så han kunne fortsætte sit arbejde. Nu har han fået sit kørekort tilbage, men han beholder alkolåsen i sin bil.

”Fordi det er betryggende. Nu kommer jeg ikke uforvarende til at køre med alkohol i blodet, men det var lidt bøvlet, da jeg skulle have alkolåsen. De myndigheder, som skal behandle ansøgningen, anede intet om denne ordning. Så det var lidt op ad bakke at komme i gang”.

Information om alkolåse var også meget beskeden, men vor kunde hørte tilfældigt om det i radioen.

”Alkolåsen gjorde helt klart mit liv meget lettere efter jeg havde kvajet mig og mistet kørekortet. I stedet for langtidsplanlægning af møder og brug af offentlige transportmidler, kunne jeg nu igen passe mit arbejde på vanlig vis”.

Det var kundens arbejdsgiver også meget glad for, og han fik fuld opbakning fra firmaet. Den investering, som installation af alkolåsen er, tænkte vor kunde ikke meget over. ”Penge var ikke afgørende i denne situation, og det har helt klart været pengene værd”, siger han.

Om samarbejdet med Jawin og værkstedet udtrykker han stor tilfredshed. ”De er super professionelle, og alt har fungerer perfekt”.

Vor kunde vil klart anbefale andre, der kommer i en lignende situation, at investere i en Smart Start alkolås. ”Hvis du bruger din bil hver dag, så er der ingen grund til at tøve. Bare få alkolåsen installeret hurtigst muligt”. 

Han anbefaler i øvrigt, at man køber et alkometer, som man kan blæse i, hvis man har drukket en genstand og er i tvivl om, hvorvidt man kan køre. For alkolåsen registrerer, hvis man har alkohol i blodet, uanset om det er nok til at blokere bilen eller ej. Et alkometer kan også bruges, hvis andre skal køre bilen, for man er også ansvarlig for de blæs, som andre foretager.

Many of them are usually almost impossible to distinguish inside rolex replica the genuine types.
But because you are able to explain to inside the photographs previously mentioned, their regarding hand reputation and sophistication and also the Breitling regarding Bentley Barnato Sporting features each of them! This observe seems amazing round the wrist together with it can be enourmous dimensions nevertheless retains a group of fake franck muller elegance hardly ever linked with hand lamps with the dimension like the Bentley Barnato Racing that's generally a smaller amount course, far more jewelry/sporty. Inside the scenario can be undetectable the Europe Valjoux 7750 programmed movements, embellished with Twenty-six treasures.