fbpx Skip to main content

SMART START alkolås er sikker

By 24. august 2016januar 4th, 2018Alkolås
Mand puster i alkolås fra Jawin Safe Drive Aps

SMART START har været en del af den alkolåsordning, som Folketinget satte i værk for godt et år siden. Ordningen er et tilbud til bilister, som er frakendt førerretten pga. spirituskørsel. De kan afkorte frakendelsestiden ved at installere en alkolås.

Det år har givet os en stor erfaring. Sammenholdt med den erfaring, vi har fra de firmaer, der frivilligt installerer alkolåse i alle deres biler, kan vi sige, at SMART START virker, som den skal. Det er ganske få fejl, vi har konstateret i de anlæg, vi har installeret. Og de var ikke større, end de hurtigt blev klaret via vor 24/7 hotline.

Vi har mange kunder, fx vognmandsforretninger og håndværksvirksomheder, der installerer alkolåse i deres biler. Dels af præventive grunde og dels af hensyn til firmaets image. Vore brugere udtrykker stor tilfredshed med SMART START netop fordi den er så driftsikker – og enkel at bruge.

Og man kan ikke snyde SMART START. Hvis man ikke bruger den korrekt, så fortæller den, hvordan man skal gøre. Og bilen starter ikke, før der er givet et pust på den korrekte måde. Det giver en tryghed for brugeren, familien og for arbejdsgiveren.

SMART START registrerer minutiøst, hvordan systemet bruges. For dem, der har en alkolås for at afkorte frakendelsesperioden, bliver en logfil med alle data sendt til Rigspolitiet i forbindelse med det halvårlige eftersyn, fordi vi er forpligtet til at give politiet grundlag for at vurdere, om den dømte overholder aftalen. Disse data krypteres og overføres via NETS, fordi brugerens data skal behandles i henhold til Persondataloven. Og det fungerer perfekt.

Læs mere om alkolåsordningen på Trafikstyrelsens hjemmeside Her fremgår det blandt andet, at Jawin Safe Trip med SMART START Alkolås er den godkendte leverandør af Rigspolitiet og Trafikstyrelsen.

Har du et spørgsmål kan du kontakte os her