fbpx

SMART START alkolås er sikker

By 24/08/2016 januar 4th, 2018 Alkolås
Mand puster i alkolås fra Jawin Safe Drive Aps

SMART START har været en del af den alkolåsordning, som Folketinget satte i værk for godt et år siden. Ordningen er et tilbud til bilister, som er frakendt førerretten pga. spirituskørsel. De kan afkorte frakendelsestiden ved at installere en alkolås.

Det år har givet os en stor erfaring. Sammenholdt med den erfaring, vi har fra de firmaer, der frivilligt installerer alkolåse i alle deres biler, kan vi sige, at SMART START virker, som den skal. Det er ganske få fejl, vi har konstateret i de anlæg, vi har installeret. Og de var ikke større, end de hurtigt blev klaret via vor 24/7 hotline.

Vi har mange kunder, fx vognmandsforretninger og håndværksvirksomheder, der installerer alkolåse i deres biler. Dels af præventive grunde og dels af hensyn til firmaets image. Vore brugere udtrykker stor tilfredshed med SMART START netop fordi den er så driftsikker – og enkel at bruge.

Og man kan ikke snyde SMART START. Hvis man ikke bruger den korrekt, så fortæller den, hvordan man skal gøre. Og bilen starter ikke, før der er givet et pust på den korrekte måde. Det giver en tryghed for brugeren, familien og for arbejdsgiveren.

SMART START registrerer minutiøst, hvordan systemet bruges. For dem, der har en alkolås for at afkorte frakendelsesperioden, bliver en logfil med alle data sendt til Rigspolitiet i forbindelse med det halvårlige eftersyn, fordi vi er forpligtet til at give politiet grundlag for at vurdere, om den dømte overholder aftalen. Disse data krypteres og overføres via NETS, fordi brugerens data skal behandles i henhold til Persondataloven. Og det fungerer perfekt.

Læs mere om alkolåsordningen på Trafikstyrelsens hjemmeside Her fremgår det blandt andet, at Jawin Safe Trip med SMART START Alkolås er den godkendte leverandør af Rigspolitiet og Trafikstyrelsen.

Har du et spørgsmål kan du kontakte os her

Many of them are usually almost impossible to distinguish inside rolex replica the genuine types.
But because you are able to explain to inside the photographs previously mentioned, their regarding hand reputation and sophistication and also the Breitling regarding Bentley Barnato Sporting features each of them! This observe seems amazing round the wrist together with it can be enourmous dimensions nevertheless retains a group of fake franck muller elegance hardly ever linked with hand lamps with the dimension like the Bentley Barnato Racing that's generally a smaller amount course, far more jewelry/sporty. Inside the scenario can be undetectable the Europe Valjoux 7750 programmed movements, embellished with Twenty-six treasures.