fbpx

Folketinget er enig om at stemme for ny alkolåsordning i efteråret

By 12/07/2016 januar 14th, 2019 Alkolås
Vej alkolås

Folketinget er  enig om at stemme for ny alkolåsordning i efteråret

Vores kolleger i Alkolåsbranchen – der som bekendt er en del af SIKRE VEJE – har efter lang tids ihærdig indsats fået et flertal i Folketinget til at beslutte at ville ændre i lovgivningen, så flere spritdømte trafikanter får mulighed for at bruge alkolåse som alternativ til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

En kæmpesejr for vores 3 kolleger i Alkolåsbranchen

Så det nytter noget, når vi står sammen i brancheforeningen. De lytter til os og er lydhøre, og så kommer resultaterne. Så det nytter noget, når vi bliver ved og ved med gode og saglige argumenter. Samler man nok små sten bliver de til en stor bunke en dag. Så stor en bunke, at den ikke er til at komme uden om.
Både vores fællesskab i SIKRE VEJE og vores fælles projekt med ”en af de helt store sten”: Kiras postdoc om samfundsøkonomi ved bedre trafiksikkerhed skal nok få politikere og embedsmænd i såvel kommuner som Folketinget til at lytte.

Og de ”små sten”, som vi løbende samler gennem vores deltagelse i udvalg, vejregelarbejdet, netværk og møder med Vejdirektoratet og kommuner, er også med til at ”stakken af sten” bliver større og større for hver dag der går – og på et tidspunkt bliver også den stak så stor at den ikke er til at komme uden om.
Trafiksikkerhed må ikke fortsætte den nuværende kassetænkning – trafiksikkerhed skal højt op på alles dagsorden – og det skal vi nok lykkes med i fællesskab.

Med det i mente, så ønskes i alle en rigtig god sommer – og fortsæt endelig med at ”samle sten til stakken” når I kommer veludhvilede tilbage efter ferien.

Lad os i fællesskab blive endnu bedre til at udnytte sekretariatet til både at forfølge og følge op på de udfordringer og muligheder, vi alle sammen møder i vores hverdag. Hvor det er muligt, lad os gøre det til mærkesager for hele branchen, så vi får mere SIKRE VEJE for alle.

Rigtig god sommer og rigtig god ferie.

Join the discussion 2 Comments

  • Christoffer thor Mathiasen siger:

    Hej
    Ved i hvornår det ville blive tager op i folketinget?

    • Jan Winum Povlsen siger:

      Nej, desværre er der ikke os bekendt fastsat en dato. Men vi håber det snart sker, for der er rigtig mange der gerne vil ud og køre med alkolås, så de kan passe et job.

Leave a Reply

Many of them are usually almost impossible to distinguish inside rolex replica the genuine types.
But because you are able to explain to inside the photographs previously mentioned, their regarding hand reputation and sophistication and also the Breitling regarding Bentley Barnato Sporting features each of them! This observe seems amazing round the wrist together with it can be enourmous dimensions nevertheless retains a group of fake franck muller elegance hardly ever linked with hand lamps with the dimension like the Bentley Barnato Racing that's generally a smaller amount course, far more jewelry/sporty. Inside the scenario can be undetectable the Europe Valjoux 7750 programmed movements, embellished with Twenty-six treasures.