fbpx Skip to main content

Folketinget er enig om at stemme for ny alkolåsordning i efteråret

By 12. juli 2016januar 14th, 2019Alkolås
Vej alkolås

Folketinget er  enig om at stemme for ny alkolåsordning i efteråret

Vores kolleger i Alkolåsbranchen – der som bekendt er en del af SIKRE VEJE – har efter lang tids ihærdig indsats fået et flertal i Folketinget til at beslutte at ville ændre i lovgivningen, så flere spritdømte trafikanter får mulighed for at bruge alkolåse som alternativ til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

En kæmpesejr for vores 3 kolleger i Alkolåsbranchen

Så det nytter noget, når vi står sammen i brancheforeningen. De lytter til os og er lydhøre, og så kommer resultaterne. Så det nytter noget, når vi bliver ved og ved med gode og saglige argumenter. Samler man nok små sten bliver de til en stor bunke en dag. Så stor en bunke, at den ikke er til at komme uden om.
Både vores fællesskab i SIKRE VEJE og vores fælles projekt med ”en af de helt store sten”: Kiras postdoc om samfundsøkonomi ved bedre trafiksikkerhed skal nok få politikere og embedsmænd i såvel kommuner som Folketinget til at lytte.

Og de ”små sten”, som vi løbende samler gennem vores deltagelse i udvalg, vejregelarbejdet, netværk og møder med Vejdirektoratet og kommuner, er også med til at ”stakken af sten” bliver større og større for hver dag der går – og på et tidspunkt bliver også den stak så stor at den ikke er til at komme uden om.
Trafiksikkerhed må ikke fortsætte den nuværende kassetænkning – trafiksikkerhed skal højt op på alles dagsorden – og det skal vi nok lykkes med i fællesskab.

Med det i mente, så ønskes i alle en rigtig god sommer – og fortsæt endelig med at ”samle sten til stakken” når I kommer veludhvilede tilbage efter ferien.

Lad os i fællesskab blive endnu bedre til at udnytte sekretariatet til både at forfølge og følge op på de udfordringer og muligheder, vi alle sammen møder i vores hverdag. Hvor det er muligt, lad os gøre det til mærkesager for hele branchen, så vi får mere SIKRE VEJE for alle.

Rigtig god sommer og rigtig god ferie.