Alkolås til privat og erhverv

Vi er specialister i alkolås-løsninger til privat og erhverv. Vores produkt er troværdigt og anerkendt og anvendes med godkendelse fra Trafikstyrelsen og Rigspolitiet til alkolåsordningen.

Alkolås – til privat og erhverv

Vi er specialister i alkolås løsninger til privat og erhverv. Vores produkt er troværdigt og anerkendt og anvendes med godkendelse fra Trafikstyrelsen og Rigspolitiet til alkolåsordningen. 

Vi tilbyder

  • ALKOLÅSORDNINGKLIK HERAlkolås
  • MARKEDETS HURTIGSTE ALKOLÅS
  • GOD SERVICE, VEJLEDNING og SUPPORT 
  • LANDSDÆKKENDE FORHANDLER- og SERVICE-NET 
  • 24/7 SUPPORT
  • KØB ELLER LEJE – VÆLG SELV
  • FLEKSIBLE LØSNINGER
  • HURTIG LEVERING

Alkolås-løsninger til den rigtige pris

Vi hjælper med den rigtige løsning til den rigtige pris. Smart Start er et omkostningsbevidst alternativ til evt. fængsel og mistet føreret. Smart Start gør, at du kan fortsætte med at arbejde, betale dine udgifter og bevare dit kørekort. Forbliv produktiv og hold dig i gang med Smart Start alkolås.

AlkolåsEn alkolås starter op sammen med bilens tænding. Efter et pust i mundstykket analyseres udåndingsluften, og hvis alkoholpromillen er lavere end det tilladte, starter køretøjet. Ved installation af Smart Start kan man vælge at sætte promillegrænsen lavere, hvis man ønsker det – dette er eksempelvis praktisk for firmaer med nul-alkohol politik. Samtidig kan man vælge, om der skal pustes igen under turen, eller om det udelukkende skal være ved start af køretøjet.

Alkolås pris

Hvad koster en alkolås?
Den vejledende pris på en alkolås er kr. 12.375,- og plus montering á kr. 1.250,- Priser er inkl. moms.

ALKOLÅS ERHVERV eller ALKOLÅSORDNINGEN

Hvad er en alkolås?

En alkolås er en enhed, der kræver, at føreren af et køretøj blæser i et mundstykke, inden køretøjet kan startes. Er alkoholkoncentration større end den programmerede værdi, forhindrer alkolåsen, at køretøjet kan startes. En alkolås er placeret tæt ved førersædet og er forbundet med køretøjets tændingssystem.

Alkolåsen kan bruges i alle køretøjer eller maskiner med en tænding. Når alkolåsen er installeret, er den sluttet til startsystemet, og dermed kan køretøjet først startes, når føreren har blæst i alkolåsen

SPØRGSMÅL OM ALKOLÅS?

[vfb id=’1′]