fbpx

Første år med Alkolåsordningen

By 13/08/2016 januar 4th, 2018 Alkolås, Erfaringer
Vej alkolås

For godt et år siden blev det muligt for bilister, der er dømt for spirituskørsel, at generhverve kørekortet hurtigere, hvis de får installeret en alkolås i bilen. SMART START er stadig det eneste system, der er godkendt af Rigspolitiet og Trafikstyrelsen. Vi har derfor påtaget os at informere om ordningen. Fx via denne hjemmeside, pressemeddelelser samt TV- og radiointerviews.

Vi har et tæt og godt samarbejde med Rigspolitiet, Trafikstyrelsen og Borgerservice, hvilket har givet os en stor erfaring med Alkolåsordningen.

Det er Trafikstyrelsen, der administrerer ordningen. Men det er hos den enkelte kommunes Borgerservice, at man ansøger om at komme med i ordningen, hvis man ønsker at benytte muligheden for at få sit kørekort hurtigere – og man er omfattet af ordningen.

Ordningen gælder for dem, der har fået frakendt førerretten ubetinget på grund af spirituskørsel. Der er to forskellige ordninger – den obligatoriske og den frivillige.

De, der benytter sig af ordningen, er meget tilfredse med den. Som én af brugerne fortæller: Med SMART START fik jeg mulighed for hurtigere at komme til at tjene penge igen. Så for mig har det været en rigtig god investering. Men det er en ulempe, at man kun må køre i Danmark. Ordningen er så god, at jeg klart vil anbefale, at man får installeret en alkolås, hvis man lever af at køre bil eller skal køre bil hver dag for at passe sit arbejde.

Erfaringen viser også, at SMART START virker upåklageligt.

Join the discussion One Comment

  • jan sachse siger:

    jeg kan ikke forstå at i skriver at der er en der hurtigere kunne komme ud at køre igen???
    da jeg har henvendt mig til politiet og fået at vide at INGEN kom til at køre med alkolås før i tidligst 2017 da der skulle gå 2 år fra loven blev indført Jeg har søgt om frivillig ordning men fået afslag Jeg kunne godt bruge den ordning da jeg har ret langt til arbejde.

Many of them are usually almost impossible to distinguish inside rolex replica the genuine types.
But because you are able to explain to inside the photographs previously mentioned, their regarding hand reputation and sophistication and also the Breitling regarding Bentley Barnato Sporting features each of them! This observe seems amazing round the wrist together with it can be enourmous dimensions nevertheless retains a group of fake franck muller elegance hardly ever linked with hand lamps with the dimension like the Bentley Barnato Racing that's generally a smaller amount course, far more jewelry/sporty. Inside the scenario can be undetectable the Europe Valjoux 7750 programmed movements, embellished with Twenty-six treasures.