fbpx

Det har været en rigtig god investering

By 09/09/2017 januar 14th, 2019 Alkolås, Erfaringer
Alkolås i bus

Så klart formulerer én af vore brugere sig på spørgsmålet om, hvorvidt han er glad for, at han installerede Smart Start Alkolås i sine biler.

Han var blandt de allerførste til at gøre brug af alkolås-ordningen, da det blev muligt at få sit kørekort hurtigt tilbage efter en frakendelse af førerretten på grund af spirituskørsel, mod at installere en alkolås. Nu er det tiden, hvor han atter kan køre bil uden at have en alkolås. Frakendelsesperioden er udløbet.

”Men jeg har været utrolig glad for at kunne køre, selv om jeg skulle bruge alkolås. Så kunne jeg genoptage mit arbejde”. Det var dog en drøj omgang at blive godkendt til at deltage i ordningen. ”Da jeg var en af de første, der søgte om at komme ind i ordningen, var informationerne om denne ordning ikke nået ud til dem, der skulle arbejde med den. Det forsinkede min godkendelse med mindst én måned.”

Brugeren har kun ros til overs for Smart Start Alkolås. ”Den fungerer upåklageligt. Jeg var lidt nervøs for, om den ville virke i frostvejr, men det gør den. Og samarbejdet med Jan Winum Poulsen og hans værksteder har været perfekt. Jeg fandt endda et værksted, som også arbejdede uden for normal arbejdstid, hvor jeg havde bedst tid.” 

Der er enkelte punkter, hvor vor bruger mener, at ordningen bør forbedres.   ”Det er forkert, at man ikke må køre i udlandet, og nogle dage skal man blæse lidt for ofte i alkolåsen.

Og så kan der gå et par dage fra det midlertidige kørekort udløber til man får det nye. Det burde Trafikstyrelsen lave om på.” Brugerens konklusion er, at alkolåsen virker perfekt, men loven er nok lidt for firkantet. Smart Start alkolås er godkendt af Trafikstyrelsen og Rigspolitiet.  

Læs mere om alkolås-ordningen på Trafikstyrelsens hjemmeside

Leave a Reply

Many of them are usually almost impossible to distinguish inside rolex replica the genuine types.
But because you are able to explain to inside the photographs previously mentioned, their regarding hand reputation and sophistication and also the Breitling regarding Bentley Barnato Sporting features each of them! This observe seems amazing round the wrist together with it can be enourmous dimensions nevertheless retains a group of fake franck muller elegance hardly ever linked with hand lamps with the dimension like the Bentley Barnato Racing that's generally a smaller amount course, far more jewelry/sporty. Inside the scenario can be undetectable the Europe Valjoux 7750 programmed movements, embellished with Twenty-six treasures.