Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du bruger dette website indsamles der oplysninger der bruges til at tilpasse og forbedre indhold og annoncering. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning her

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du bruger vores kontraktformularer eller registrerer dig som bruger af nogen af vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, personnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af et kundeforhold

Når besøgende skriver kommentarer på vores nyheder, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder (eks. youtube) opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Sikkerhed
Trafikken mellem dette website og dig er krypteret med anerkendt SSL-kryptering. Vi scanner jævnligt dette website for ændringer og sårbarheder, og får besked hvis der er noget mistænkeligt. Vi har et overvåget og effektivt forsvar mod hacking og enhver type af mistænkelig adfærd. Vi modtager løbende sikkerhedsrapporter og agerer i samarbejde med vores leverandør herefter.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vores samarbejdspartnere
Vi benytter tredjepart til opbevaring og behandling af data. Her er der tale om webhotel, e-mailhotel, ERP-system etc. Disse leverandøre behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og har som sådan ikke direkte adgang til dine personoplysninger.

Videregivelse af personoplysninger som navn, adresse og e-mail sker i det omfang at du gør brug af vores services under alkolåsordningen eller bruger andre services. Hvorved du også samtykker til dette. I disse tilfælde er der tale om vores servicepartnere som udfører installation og service af vores alkolåse og alkolåsordningen.

Vi anvender kun databehandlere i DK og er fokuseret på hele tiden at have en  tilstrækkelig beskyttelse af data.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: jwp@jawin.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Jawin Safe Trip
Læborgvej 66 – 6650 Brørup
Telefon: +45 7023 7733