Kampagne

SmarTox Alkometer

Nu har du mulighed for at købe et præcist og brugervenligt alkometer til en kampagnepris på kun 1.295 kr.

Alcohol Breath Tester er en lille smart håndholdt og brugervenligt alkometer til personlig brug, den måler promillen med brændselscelleteknikken, som er den mest nøjagtige teknik på marked.

  • Incl. taske og 5 mundstykker, ekstra mundstykker kan bestilles
  • AAA batterier, 3 stk.
  • Resultat liste over de sidste 10 blæs
  • Kan kalibreres, anbefales minimum en gang årlig.

Kampagnepris 1.295 kr.

Hvert år mister rigtig mange sit kørekort, fordi de kører med for høj promille i blodet. Ofte kan bare få genstande gøre forskellen fra om du kører promillekørsel eller ej.

Det er for mange svært at vide, hvor mange genstande man må køre på – og hvor tid der skal gå fra sidste alkoholindtag til man må køre.

Alkohol er i blodet i lang tid. Efter en våd aften i byen med masser af alkohol vil du i mange tilfælde også have en for høj promille i blodet dagen efter.

Med vores Smartox alkomenter fjerner du al tvivl. Du får et lille og smart alkometer til at have med i lommen, så du kan teste dig selv inden du sætter dig ind i bilen.

Vores Smartox alkometer måler promillen med brændselcelleteknik, så du får altså det mest præcise alkometer på markedet. Dette alkometer kan kalibreres, således du sikrer, at du altid har et pålideligt alkometer ved hånden.

Vil du være helt sikker på at køre med god samvittighed – også selvom du har fået en genstand eller to? Køb vores Smartox alkometer  i dag til kun 1.295 kr.

Sådan bestiller du dit alkometer

Du kan betale med MobilePay.

  1. Betal 1.295 via MobilePay til 46947.
    I overførelsen skriver du navn, adresse og telefonnummer.
  2. Vi bekræfter din ordrer
  3. Din ordrer afsendes fra vores lager samme dag

LEJ EN ALKOLÅS

Med en lejeaftale er alkolåsen installeret i din bil i frakendelsesperioden og afmonteres, når din alkolåsordning er udløbet.

LÆS MERE OM AT LEJE ALKOLÅS

KØB ALKOLÅS

Hvis du efter deltagelse i alkolåsordningen ønsker at forsætte med at bruge alkolås, har du muligheden for at købe og beholde en alkolås.

LÆS MERE OM AT KØBE ALKOLÅS

Derfor vælger du SMART START…

Hurtigste alkolås

Vi leverer markedets hurtigste alkolås, og med vores state-of-the-art brændselscelle teknologi vil du ikke opleve falske positive tests.

Høj kvalitet

Vores alkolås er udformet til at passe komfortabelt i din hånd, samtidig med at den viser enkle og nøjagtige resultater, som er nemme at læse.

Landsdækkende

Vi har et landsdækkende forhandlernet. Vi tilbyder enkel og gennemsigtig installation fra vores landsdækkende forhandler- og service-net.

Kundeservice 24/7/365

Har du brug for hjælp eller rådgivning om processen. Vi sidder klar til at hjælpe dig hele vejen, så du får den bedste løsning. Kontakt os.

Erfaringer med alkolåsordningen

alkolaasordningen-2018AlkolåsErfaringer
9. marts 2018

Det var næsten som at blive født på ny

-  ordene kommer fra Henrik Rasmussen, der efter fyraften bliver standset i en rutinekontrol med mere end den tilladte promille. I det øjeblik vidste jeg det godt. Henrik er selvstændig…
alkolaasordningen Jawin Safe DriveAlkolåsErfaringer
13. september 2017

Det gjaldt om at komme hurtigt i gang igen

Så klar er meldingen fra én af vore brugere, som netop har fået sit kørekort igen efter at have kørt 2 år med alkolås i bilen. ”Jeg kvajede mig en…
Alkolås i busAlkolåsErfaringer
9. september 2017

Det har været en rigtig god investering

Så klart formulerer én af vore brugere sig på spørgsmålet om, hvorvidt han er glad for, at han installerede Smart Start Alkolås i sine biler. Han var blandt de allerførste…