Alkometer alco1

professionelt alkometer

AlcoTrue C

• 1,8″ OLED farvedisplay
• Lang levetid på den elektrokemiske brændselscelle
• Høj præcision og kvalitet
• Hukommelse
• 2 års garanti

BESTIL HER / BESTIL HER

AlcoTrue® C er et professionelt alkometer til anvendelse i forskellige erhvervsmæssige sektore. Alkometeret kan anvendes i forbindelse med  jobsikkerhed, på restauranter og beværtninger, eller generelt til anvendelse hvor en præcis og pålidelig måling er nødvendig.

Kvaliteten af AlcoTrue® C kan sammenlignes med det alkometer, som politiet anvender. AlcoTrue® C er enkel og nem at bruge og har en nem og intuitiv menu.

AlcoTrue® C leverer hurtige resultater med stor nøjagtighed. Alkometer AlcoTrue® C er lig med høj kvalitet  og har en stabil elektrokemisk brændselscelle for præcise målinger. Kalibrering skal foretages en gang om året.

Den mikroprocessorstyret brandselscelle sikrer, at luft fra lungerne analyseres præcist og hurtigt. Alkometeret er udført i et kompakt design og følges af en fremragende pris ift. kvalitet.

Vi har valgt at forhandle alkometret AlcoTrue ®, som er blandt de tre bedste alkometre på markedet. AlcoTrue ® er omhyggeligt testet for nøjagtighed af MHF og opfylder selvfølgelig alle CE-mærkninger.

Produktet opfylder alle vores høje kvalitetskrav, og det bruger den samme teknologi, som politiet bruger i deres alkometre. Dermed ved du, at du får måleresultater, du kan stole på.

Med AlcoTrue ® kan du være sikker på at du – eller dine medarbejdere – ikke ved et uheld sidder bag rattet, når du ikke kan og bør gøre det på grund af alkohol.

Alcotrue C pris kr. 3.495,-