Alkolås til firma og erhverv

Vi kan sammensætte en firma-aftale der matcher dine behov og ønsker. Med firmaaftalen kan du tage dig af andre ting – vi sørger for alt vedr. installation af Smart Start alkolås. En serviceaftalen inkluderer løbende kalibrering og giver jer en driftssikker løsning med lave omkostninger. Samtidig får jeres førere adgang til vores hotline, der har åbent i døgndrift.

 

Den vejledende pris på en alkolås er kr. 9.900,- og plus montering kr. 995,- Priser er oplyst excl. moms.

 

Hvis en medarbejder har et alkoholproblem kan det blive til et problem for virksomheden. Det kan ofte betale sig at hjælpe og montere en alkolås i det køretøj som medarbejderen anvender. Det skal gøres som virksomhedens hjælp til den ansatte. Med en alkolås i firmaets bil fritages virksomheden for juridisk ansvar, hvis medarbejderen kører galt med alkohol i blodet.

 

Alkolåsen kan indstilles til at afkræve flere analyser i løbet af dagen og grænsen for alkoholpromille kan indstilles efter aftale. Alkolåsen lagrer data og disse kan udlæses og analyseres

Du er velkommen til at ringe til Jawin på tlf: 7023 7733

UDFYLD OG BLIV RINGET OP

 

Sikkerhed

 


 

Alkolåsen bliver mere og mere udbredt – også blandt virksomheder, der ønsker at håndhæve deres alkoholpolitik og samtidig gøre hverdagen mere sikker for både medarbejdere og kunder. Alkolåsen kan bruges i alle køretøjer eller maskiner med en tænding. Når alkolåsen er installeret, er den sluttet til startsystemet, og dermed kan køretøjet først startes, når føreren har blæst i alkolåsen. Hvis førerens alkoholpromille er over det tilladte, kan køretøjet ikke startes. Jawin Safe Trip kan tilbyde en firma-aftale, der ud over selve installationen sikrer en omkostningsbevidst og driftssikker løsning i bilerne.

 

alkolaas-erhverv

SE VIDEO OM ALKOLÅS


Alkolås på arbejdspladsen

De fleste virksomheder har en alkoholpolitik. Rådet for Sikker Trafik opfordrer til at kombinere den med alkolåse til medarbejderne – eksempelvis har busselskabet Arriva indført alkolåse i alle deres busser. Dette giver en større sikkerhed for både føreren selv, passagerer og dem, der færdes på vejene.