Alkolås til firma og erhverv

Vi kan sammensætte en firma-aftale, der matcher dine behov og ønsker.

Med firmaaftalen kan du tage dig af andre ting – vi sørger for alt vedr. installation af alkolås og tilpaser en serviceaftale efter dine behov

En serviceaftale inkluderer bl.a. løbende kalibrering og giver jer en driftssikker løsning med lave omkostninger. Samtidig får jeres førere adgang til vores hotline, der har åbent i døgndrift.

KONTAKT OS I DAG

Se udvalgte cases af virksomheder med en alkolås

Hvis en medarbejder har et alkoholproblem, kan det blive til et problem for virksomheden. Det kan ofte betale sig at hjælpe og montere en alkolås i det køretøj, som medarbejderen anvender. Det skal gøres som virksomhedens hjælp til den ansatte. Med en alkolås i firmaets bil fritages virksomheden for juridisk ansvar, hvis medarbejderen kører galt med alkohol i blodet.

Alkolåsen kan indstilles til at afkræve flere analyser i løbet af dagen, og grænsen for alkoholpromillen kan indstilles efter aftale. Alkolåsen lagrer data, og disse kan udlæses og analyseres

Alkolås kan styrke virksomheden image

Styrk virksomheden image, eller beskyt virksomhedens image.

Bliv klar til leverandørkrav fra kommende kunder. Med en alkolås løsning kan du og din virksomhed blive klar til fremtiden. I fremtiden vil montering af alkolåse i danske biler blive mere almindeligt. Flere krav fra leverandører og samarbejdspartnere kan for transport- og servicefirmaer blive, at der bl.a. monteres alkolåse i de køretøjer, man anvender til at at udføre opgaver for kunderne.

Større virksomheder som bl.a. Arriva og Carslberg ønsker at signalere, at de har fokus på sikkerhed. Men også mindre virksomheder, bl.a. håndværkervirksomheder installerer alkolåse for at fortælle deres kunder og samarbejdspartnere, at der ikke indtages alkohol i arbejdstiden.

Som leverandør af alkolåse kan vi i samarbejde med din virksomhed højne sikkerheden, styrke jeres image og skabe en tryg hverdag.