fbpx Skip to main content

Alkolås – enkel at installere

By 11. december 2016januar 14th, 2019Alkolås
Alkolås i varevogn

Søren Boiskov Hansen fra Tistrup Autoservice er ny forhandler af SMART START ALKOLÅS, og hans konklusion er, at den er nem at installere, den virker perfekt, og kunderne er tilfredse.

 

udklipDe kunder, jeg har installeret Smart Start hos, har været meget glade for at få alkolåsen installeret, fortæller Søren Boiskov Hansen. De har fået frakendt førerretten som følge af spirituskørsel, men de har ønsket at få kørekortet tilbage så hurtigt som muligt. Og det giver alkolåsen dem mulighed for.

Fordele med alkolås

Færdselsloven er p.t. indrettet således, at man – hvis man har fået frakendt kørekortet efter spirituskørsel med en promille under 2,0 – kan få kørekortet tilbage et år før tid mod at installere en alkolås i bilen.

– Folk har jo svært ved at undvære bilen, når de fx skal til og fra arbejde, mener Søren Boiskov Hansen og fortsætter: Så det er klart, at det er en lettelse i hverdagen at få kørekortet tilbage hurtigst muligt.

Ny forhandler

Jawin Safe Trip Aps, som importerer Smart Start, er glad for at få Tistrup Autoservice som forhandler.

– Søren Boiskov Hansen er kendt for at være erfaren, omhyggelig og ærekær, så vi er glade for samarbejdet, udtaler Jan Winum Poulsen fra Jawin Safe Trip Aps.

Søren Boiskov Hansens kompetencer understreges af, at han udfører service og reparation på specialbiler som fx Ferrari og Porche, ligesom han servicerer alle klassiske bilmærker.

 

Smart Start indeholder kompliceret software med mange funktioner. Det betyder dels, at alkolåsen kan sættes op, så den passer 100 % til den enkelte bruger og dels, at man overhovedet ikke kan snyde den. Derfor tager det lidt tid at kode den. – Men det er nok et spørgsmål om at få lidt mere erfaring med produktet, så går det hurtigere. Og man skal jo være 100% sikker på, at det fungerer korrekt, understreger Søren Boiskov Hansen.

 

Smart Start alkolås er godkendt af Trafikstyrelsen og Rigspolitiet. Læs mere om alkolås-ordningen på www.alkolaasordning.dk og på Trafikstyrelsens hjemmeside: www.fstyr.dk/DA/Korekort/Alkolaas.aspx