fbpx Skip to main content

Det gjaldt om at komme hurtigt i gang igen

By 13. september 2017januar 14th, 2019Alkolås, Erfaringer
alkolaasordningen Jawin Safe Drive

Så klar er meldingen fra én af vore brugere, som netop har fået sit kørekort igen efter at have kørt 2 år med alkolås i bilen. ”Jeg kvajede mig en enkelt gang – og betalte prisen. Intet kørekort i 3 år. Så da jeg læste om muligheden for at kunne få kørekortet igen efter ét år ved at installere en Smart Start alkolås, slog jeg til med det samme.”

Brugeren er afhængig at sit kørekort, så det gjaldt om at komme hurtigt tilbage til et normalt arbejdsliv igen. ”Jeg har været utrolig glad for alkolåsen. Det har ikke været noget problem for mig at skulle bruge den. Og udgiften er beskeden. Men jeg synes, at det er en lang proces at komme i gang. Og hverken Borgerservice eller Politi kendte til ordningen, da jeg kontaktede dem”.

På et tidspunkt oplevede brugeren, at alkolåsen fungerede for langsomt, og derfor blev den skiftet.
”Ellers fungerede alkolåsen perfekt, og servicen hos Jawin er helt i top. De er professionelle og lever op til løftet om, at de kan kontaktes 24/7”. Brugeren anbefaler, at man, hvis det er muligt, lader det værksted, der installerer alkolåsen, foretage service på bilen. Værkstedet skal nemlig kunne betjene alkolåsen, når de skal prøvekøre bilen. Til slut anbefaler brugeren, at man hurtigt får installeret en Smart Start, hvis man er uheldig at blive fradømt kørekortet og falder ind under betingelserne.

Det handler om at fortsætte sit normale arbejdsliv, så man ikke mister sin indtjening

Smart Start alkolås er godkendt af Trafikstyrelsen og Rigspolitiet.
Læs mere om alkolås-ordningen på Trafikstyrelsens hjemmeside her